Noticias

Ultimas novedades
29 marzo 2011

Ple d’ACIMCOVA i IMBA al Ple de l’ajuntament d’Albalat dels Tarongers.


Ahir per la vesprada teníem un altre escrit presentat a l’Ajuntament d’Albalat dels Tarongers per ACIMCOVA i IMBA per a que el Parc de La Calderona modifique la normativa de circular per sendes.
Vaig eixir una mica prompte de casa perquè tenia unes cosetes que fer i a pesar d’anar molt espaiet per la carretera vaig arribar a Gilet al bar de Valeriano amb mitja hora de temps. Així que vaig anar a una tenda de bicis per a pegar una miradeta.
A les 18’30 que havíem quedat va començar a arribar la gent i vam anar cap a Albalat, està mes prop del que em pensava. Allí estava Juanito esperant-nos i de seguida va arribar Verdejo.
Vam entrar a la Sala de Plens just quan anava a començar, nosaltres estàvem al punt tres, els dos primers van passar fugaçment. Primer va llegir com està la normativa i després la modificació que volem que es faça. Esta volta no va haver cap discurs sobre naus espacials ni res per l’estil així que es va procedir a la votació… TOTS A FAVOR!!!!…. UNANIMITAT!!!!Nosaltres es vam posar a aplaudir… cosa que va sorprendre als membres de la corporació ja que tots van somriure.
Una volta es va tractar el nostre punt vam eixir al carrer per esperar a que acabara el Ple i donar les gràcies als edils.
Quan van eixir els vam donar les gràcies i vam estar una estona xarrant amb ells i després vam anar al bar de Vale on vam estar berenant… fins que es va fer de nit…. i ara cap a casa, on vaig arribar quasi a les 23’00.
Ja tenim tres Ajuntaments de tres que han donat suport al nostres escrit, i dos d’ells amb unanimitat. Esta setmana en tenim mes de Plens….

|
Top